Heeft u een vraag?

Openingstijden

Maa - Vri 8.30 - 17.00

Mijn naam is Gitte de Vos - van der Gaag, 

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht.

In het begin van mijn carrière heb ik een bewuste keuze gemaakt om te gaan werken bij een praktijk voor parodontologie om zoveel mogelijk te leren van het vak en om de beste kwaliteit te leveren aan de patiënten die ik behandel. Naast het behandelen van patiënten heb ik 5 jaar les gegeven aan Mondhygiënisten, tandartsen, preventieassistenten en paro-preventie assistenten. Hier heb ik vakinhoudelijk erg veel geleerd.  

Door mijn jarenlange kennis en ervaring binnen de mondhygiëne branche heb ik besloten om mijn eigen zelfstandige mondhygiënistepraktijk te willen opstarten, en heb ik bij Chiropractie Laflamme de mogelijkheid gekregen om een mooie ruimte voor mezelf te huren.

Als mondhygiëniste wil ik uitblinken in kwaliteit en ben ik erg gepassioneerd in mijn werk en zal altijd mijn volledige inzet geven.

Als algemeen lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en Nederlandse Vereniging voor Parodontologie zorg ik dat door middel van bij- en nascholing mijn deskundigheid en kwaliteit hoog blijft en ben ik op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen die er spelen op gebied van mondhygiëne en parodontologie.

Lidmaatschap

Ik ben algemeen lid bij de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten en de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie.